Удосконалення системи ризик-менеджменту банківського сектора України в умовах фінансової кризи - Бобиль, В.В.; Півняк, Ю.В. (Регіональна економіка, 2013)
Досліджуються основні елементи системи ризик-менеджменту банку: ідентифікація ризику, оцінка, інструменти управління. Надаються відповідні рекомендації стосовно удосконалення сучасної системи управління банківськими ризиками. Исследуются основные элементы системы риск-менеджмента банка: идентификация риска, оценка, инструменты управления. Предоставляются соответствующие рекомендации по усовершенствованию современной системы управления банковскими рисками. The basic elements of bank’s risk management system are examined: risk identification, assessment and management tools. Appropriate recommendations for improvement of the modern banking risk management system are outlined.