Комплексне дослідження інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в умовах посилення ризиків продовольчої безпеки
Рецензія на монографію: Чорна Н. П. Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування та ризики продовольчої безпеки / Н. П. Чорна. – Львів : Ліга-Прес. 2012. – 296 с....
Збережено в:
| Дата: | 2013 |
|---|---|
| Автор: | Дейнеко Л.В. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Інститут регіональних досліджень НАН України
2013
|
| Назва видання: | Регіональна економіка |
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/68196 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Комплексне дослідження інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в умовах посилення ризиків продовольчої безпеки / Л.В. Дейнеко // Регіональна економіка. — 2013. — № 2(68). — С. 219-222. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Комплексне дослідження інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в умовах посилення ризиків продовольчої безпеки
за авторством: Дейнеко Л.В.
Опубліковано: (2013) -
Комплексне дослідження українських псевдонімів
за авторством: Дудик, П.
Опубліковано: (2010) -
Комплексне дослідження української голосильної традиції
за авторством: Іваннікова, Л.В.
Опубліковано: (2014) -
Резильєнтність молочної сфери як ключовий фактор продовольчої безпеки
за авторством: Седікова, Ірина
Опубліковано: (2025) -
Комплексне дослідження ролі інституту автономії у державному будівництві
за авторством: Мурашин, О.Г.
Опубліковано: (2009)