Напрями та інструменти удосконалення державної підтримки гірського сільського господарства - Колодійчук, І.А.; Морська, Т.В. (Регіональна економіка, 2013)
Обґрунтована необхідність державної підтримки гірського сільського господарства. Представлені результати аналізу проведення заходів державної підтримки гірських районів. Окреслені напрями підвищення результативності сільськогосподарського виробництва. Запропоновано механізм державної підтримки виробництва молока. Обоснована необходимость государственной поддержки горного сельского хозяйства. Представлены результаты анализа проведения мероприятий государственной поддержки горных районов. Очерчены направления повышения результативности сельскохозяйственного производства. Предложен механизм государственной поддержки производства молока. The necessity of government support for mountain agriculture is substantiated. The results of analysis of the measures conducting of government support for mountain areas are represented. The directions of agricultural industry efficiency improvement are outlined. The mechanism of milk production government support is proposed.