Особливості форм державно-приватного партнерства в інноваційній сфері - Павлов, В.І.; Ляхович, О.О. (Регіональна економіка, 2013)
Розкрито сутність форм державно-приватного партнерства (ДПП) з урахуванням особливостей їх застосування в інноваційній сфері. Виділено основні форми співпраці державного та приватного секторів в Україні. Приділено увагу прямим та непрямим формам участі держави в інноваційних проектах ДПП. Раскрыта сущность форм государственно-частного партнерства (ГЧП) с учетом особенностей их применения в инновационной сфере. Выделены основные формы сотрудничества государственного и частного секторов в Украине. Уделено внимание прямым и косвенным формам участия государства в инновационных проектах ГЧП. The essence of public-private partnership (PPP) forms according to the features of their application in the innovation sphere is revealed. The basic forms of cooperation between public and private sectors in Ukraine are highlighted. Special attention is paid to the direct and indirect forms of state involvement in PPP innovative projects.