Тенденції інвестиційно-інноваційного розвитку Львівської області - Вознюк, М.А. (Регіональна економіка, 2013)
Проаналізовано динаміку інноваційного потенціалу Львівської області за 2009– 2012 рр. та тенденції інвестиційно-інноваційного розвитку. Охарактеризовано особливості інвестиційно-інноваційного процесу на регіональному рівні та запропоновано шляхи підвищення ефективності інвестиційної діяльності. Проанализирована динамика инновационного потенциала Львовской области за 2009-2012 годы и тенденции инвестиционно-инновационного развития. Охарактеризованы особенности инвестиционно-инновационного процесса на региональном уровне и предложены пути повышения эффективности инвестиционной деятельности. Innovational potential dynamics of Lviv region during the 2009-2011 years as well as trends of investment and innovation development are analyzed. The features of investment and innovation process on the regional level are described and the directions of investment activities efficiency improvement are proposed.