Вплив адекватності капіталу на показники діяльності банків України - Слав'юк, Р.А. (Регіональна економіка, 2013)
Розглянуто значимість капіталу банку для забезпечення його фінансової стійкості, обґрунтовано зв’язок між рівнем адекватності банківського капіталу та фінансовою стійкістю банків та банківської системи України в цілому. Рассмотрена значимость капитала банка для обеспечения его финансовой устойчивости, обоснована связь между уровнем адекватности банковского капитала и финансовой устойчивостью банков и банковской системы Украины в целом. The importance of the bank’s capital to ensure its financial stability is considered. Relationship between the level of bank capital adequacy and financial stability of banks and the banking system of Ukraine as a whole is substantiated.