Інформаційно-бібліографічне обслуговування за допомогою автоматизованих інформаційно бібліотечних технологій у Рівненській державній обласній бібліотеці - Жуйкова, М.Н. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2006)
Статья посвящена проблемам развития информационно- библиографического обслуживания в условиях компьютеризации библиотеки. Стаття присвячена проблемам розвитку інформаційно-бібліографічного обслуговування в умовах комп'ютеризації бібліотеки. The article is devoted to the problems of the development of information-bibliography service in the conditions of library computerizing.