Із зали засідань Президії НАН України (30 жовтня 2013 року) (Вісник НАН України, 2013)
На черговому засіданні Президії НАН України 30 жовтня 2013 року члени Президії НАН України та
запрошені заслухали такі питання:
• Проблеми економічної соціодинаміки (доповідач — член-кореспондент РАН Р.С. Грінберг)
• Про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрально-
го комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Ф. Мачулін)
• Кадрові та поточні питання.