70-річчя члена-кореспондента НАН України М.Я. Співака (Вісник НАН України, 2013)
24 грудня відзначає своє 70-річчя Микола Якович Співак — член-кореспондент НАН Ук раїни, доктор біологічних наук, професор, завідувач відділу проблем інтерферону та імуномодуляторів Інституту мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, заслужений винахідник України.