Поиск информации в Интернете (Истина где-то рядом) - Дудченко, С.В. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2006)
Рассматривается проблема расположения и поиска информации в виртуальном информационном пространстве (Интернете). Розглядається проблема розташування і пошуку інформації у віртуальному інформаційному просторі (Інтернеті). The problem of location and information and search in virtual informative space (Internet) is considered in the article.