Влияние замораживания на адгезивные свойства Escherichia coli М17
Збережено в:
| Дата: | 2012 |
|---|---|
| Автори: | , , |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Russian |
| Опубліковано: |
Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України
2012
|
| Назва видання: | Проблемы криобиологии |
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/68671 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Влияние замораживания на адгезивные свойства Escherichia coli М17 / Л.Е. Шатилова, И.П. Высеканцев, О.В. Кудокоцева // Проблемы криобиологии. — 2012. — Т. 22, № 3. — С. 381. — рос., англ. |