Вплив "Сандімуну" на розвиток імунної відповіді при внутрішньоочеревинному та внутрішньомозковому введенні алогенних фетальних нейроклітин у мишей - Любич, Л.Д.; Лісяний, М.І. (Проблемы криобиологии, 2012)
Мета роботи - порівняння імунної відповіді у мишей при внутрішньоочеревинному та внутрішньомозковому введенні фетальних нейральних клітин-прекурсорів (НКП) (Е13-15), а також визначення можливості пригнічення викликаної імунної відповіді. Целью данной работы было сравнение иммунного ответа у мышей при внутрибрюшинном и внутримозговом введении фетальных нейральных клеток-прекурсоров (НКП) (Е13-15), а также определение возможности угнетения вызванного иммунного ответа. The purpose of the study was to compare immune responces after intraperitoneal and intracerebral introduction of allogeneic fetal neural progenitor cells (NPCs) (Е13-15) and estimate the possibility of suppression of the arised immune response.