Із зали засідань Президії НАН України (13 листопада 2013 р.) (Вісник НАН України, 2014)
На черговому засіданні Президії НАН України 13 листопада 2013 року члени Президії НАН України та запрошені заслухали такі питання:
• Передові технології кріплення гірничих виробок вугільних шахт України
(доповідач — академік НАН України А.Ф. Булат)
• Про призначення голови Головної редакційної колегії з підготовки та видання багатотомної «Великої української енциклопедії» (доповідач – академік НАН України Б.Є. Патон)
• Про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами
НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік НАН України В.Ф. Мачулін)
• Кадрові та поточні питання.