Влияние режимов замораживания на адгезивные свойства криоконсервированных грибов Candida albicans

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2008
Main Authors: Сиренко, А.Ю., Марценюк, В.Ф., Петренко, Т.Ф.
Format: Article
Language:Russian
Published: Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України 2008
Series:Проблемы криобиологии и криомедицины
Subjects:
Online Access:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/68851
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Влияние режимов замораживания на адгезивные свойства криоконсервированных грибов Candida albicans / А.Ю. Сиренко, В.Ф. Марценюк, Т.Ф. Петренко // Проблемы криобиологии. — 2008. — Т. 18, № 1. — С. 14-16. — Бібліогр.: 4 назв. — рос., англ.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine