Із зали засідань Президії НАН України (25 грудня 2013 р.) (Вісник НАН України, 2014)
На черговому засіданні Президії НАН України заслухали такі питання:
• Науково-технологічний комплекс
як ефективна форма організації
наукових досліджень (досвід
роботи НТК «Інститут
монокристалів» НАН України)
(доповідач — академік НАН
України В.П. Семиноженко)
• Нові напрями морських
біотехнологій (доповідач —
доктор біологічних наук
В.І. Рябушко)
• Про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Ф. Мачулін)
• Кадрові та поточні питання.