Веб-ресурс навчального закладу як обов’язкова складова освіти - Пальчук, М.І. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2007)
Обосновывается необходимость создания web-сайта учебного заведения как современного информационного канала, средства доступа к разнообразным информационным ресурсам, повышения информационной компетентности педагогов профессиональной школы. Рассматривается проблема создания в профессионально-технических учебных заведениях электронных информационных ресурсов, полнотекстовых электронных библиотек. Обґрунтовується необхідність створення web-сайту навчального закладу як сучасного інформаційного каналу, засобу доступу до різноманітних інформаційних ресурсів, підвищення інформаційної компетентності педагогів професійної школи. Розглядається проблема створення в професійно-технічних навчальних закладах електронних інформаційних ресурсів, повнотекстових електронних бібліотек. The author justifies the necessity of creation website of educational establishments as modern informative channel, mean of access to the various informative resources, increase of informative of informative teacher's competence of professional school. We examine the problem of vocational school in creation of electronic informative resources, full-text electronic libraries.