Із зали засідань Президії НАН України (15 січня 2014 р.) (Вісник НАН України, 2014)
На черговому засіданні Президії НАН України заслухали такі питання:
• Аналіз термогазодинамічного
стану нового безпечного
конфайнменту і об’єкта
«Укриття» (доповідач — доктор
технічних наук П.Г. Круковський)
• Про заходи із забезпечення
централізованого доступу
до зарубіжних баз наукової
інформації та представлення
періодичних видань НАН України
у провідних наукометричних
базах (доповідач — академік НАН
України А.Г. Загородній)
• Про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Ф. Мачулін)
• Кадрові та поточні питання.