Зварювання та споріднені технології — сьогодення і майбутнє (Міжнародна конференція) - Зельніченко, О.Т.; Ліподаєв, В.М. (Вісник НАН України, 2014)
25—26 листопада 2013 р. в Києві на базі Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України відбулася Міжнародна конференція «Зварювання та споріднені технології — сьогодення і майбутнє», організована Національною академією наук України та Інститутом електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України.