Українська енциклопедистика (ІІІ Міжнародна наукова конференція) - Рябець, Л.В.; Очеретянко, С.І. (Вісник НАН України, 2014)
22—23 жовтня 2013 р. в Інституті енциклопедичних досліджень НАН
України в рамках VІІІ Міжнародного конгресу україністів відбулася
ІІІ Міжнародна наукова конференція «Українська енциклопедистика».
Учасники зібрання обговорили широке коло питань — від теоретичних
основ енциклопедистики до практичного досвіду створення енциклопедичних видань, дискутували про напрями та перспективи розвитку енциклопедичної справи в Україні, відзначили необхідність співпраці із закордонними колегами.