Інформація щодо участі установ НАН України у виконанні державних ювілейних заходів з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка - Бурбела, В.А. (Вісник НАН України, 2014)
У статті наведено інформацію щодо виконання Національною академією
наук України завдань з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка, які було покладено на НАН України відповідним
розпорядженням Кабінету Міністрів України.