Із зали засідань Президії НАН України (12 лютого 2014 р.) (Вісник НАН України, 2014)
На черговому засіданні Президії НАН України заслухали такі питання: • наукові повідомлення молодих учених НАН України (доповідачі — кандидат фізико-математичних наук О.С. Парновський, кандидат технічних наук О.В. Ігнатенко, кандидат юридичних наук Д.В. Бусуйок); • новітня технологія довготривалого зберігання інформації на сапфірових оптичних дисках (доповідачі — академіки НАН України В.В. Петров і В.П. Семиноженко); • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Ф. Мачулін); • кадрові та поточні питання.