Унікальне дослідження багатовікового розвитку української культури (рецензія на 5-томне видання «Історія української культури») - Онищенко, О.С. (Вісник НАН України, 2014)
Наприкінці 2013 р. було успішно завершено великий академічний видавничий проект – «Історія української культури» у п’яти томах (дев’яти книгах). Ця подія стала масштабним явищем у науковому і культурному
житті сучасної України.