Із зали засідань Президії НАН України (12 березня 2014 року) (Вісник НАН України, 2014)
На черговому засіданні Президії НАН України заслухали такі питання:
• технологія електронно-променевого зварювання: нові
завдання та шляхи їх вирішення
(доповідач — член-кореспондент
НАН України В.М. Нестеренков);
• про наукову та науково-організаційну діяльність
Інституту геологічних наук
НАН України у 2008—2012 рр.
(доповідач — член-кореспондент
НАН України О.М. Пономаренко);
• про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Ф. Мачулін).