Із зали засідань Президії НАН України (26 березня 2014 року) (Вісник НАН України, 2014)
На черговому засіданні Президії НАН України заслухали такі питання:
• створення нових людино-комп’ютерних інтерфейсів для
текстової, голосової та жестової
форм комунікації (доповідач —
доктор фізико-математичних
наук Ю.В. Крак);
• план заходів з реалізації Концепції
розвитку НАН України на 2014—
2023 рр. (доповідач — академік
НАН України А.Г. Наумовець);
• про наукову та науково-
організаційну діяльність
Інституту прикладної фізики
НАН України (доповідач —
академік НАН України
І.М. Неклюдов);
• про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України А.Г. Загородній);
• кадрові та поточні питання.