Історико-краєзнавчий електронний ресурс міської бібліотеки як засіб громадянського становлення - Сегодіна, Т.Ю. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2008)
Розглядаються питання створення історико-культурного центру в рамках інноваційного проекту, приділена увага підвищенню професійної кваліфікації та інформаційної компетентності бібліотекарів. Рассматриваются вопросы создания историко-культурного центра в рамках инновационного проекта, уделено внимание повышению профессиональной квалификации и информационной компетентности библиотекарей.