VIІІ Всеукраїнський фестиваль науки (Вісник НАН України, 2014)
14 травня 2014 р., напередодні професійного свята науковців, у центральному павільйоні Національного комплексу «Експоцентр України» відбулося
урочисте відкриття VІІІ Всеукраїнського фестивалю науки. В рамках
Фестивалю, який тривав до 16 травня, в усіх обласних і районних центрах
України було проведено понад тисячу різноманітних заходів: дні відкритих
дверей у наукових установах, виставки інноваційних розробок, конференції, лекції провідних учених, демонстрації науково-популярних фільмів
тощо.