Особливості знань про оцінку ситуацій в процесі ситуаційного керування охороною зон відповідальності - Алексеєв, В.А.; Терещенко, В.С.; Яловець, А.Л. (Інститут програмних систем НАН України, 2012)
Розглядаються особливості подання в логіко-обчислювальній семантичній мережі як чітких, так і нечітких знань про оцінку ситуацій, що виникають у роцесі ситуаційного керування охороною зон відповідальності. Для опису процесу подання знань аналізуються дві типові ситуації, що можуть виникати.