Методи і способи захоплення міст і фортець у Давній Русі - Бережинський, В.Г. (Сіверщина в історії України, 2011)
У статті розглянуто методи, способи, тактичні прийоми
захоплення міст і фортець у Давній Русі. В статье рассматриваются методы, способы,
тактические приемы захвата городов и крепостей в
Древней Руси. In the article methods, ways and tactical techniques of capturing
cities and fortresses of the Ancient Rus are considered.