На 70-річчя Вадима Сергійовича Бочкарьова - Литвиненко, Р.О.; Отрощенко, В.В. (Археологія, 2010)
Українські археологи щиро вітають з поважним ювілеєм знаного російського археолога, блискучого дослідника старожитностей Причорномор’я доби бронзи Вадима Сергійовича Бочкарьова!