Вітаємо з ювілеєм Євгенія Миколайовича Носова! (Археологія, 2010)
21 серпня 2009 р. виповнилося 60 років відомому російському археологові, професору, докторові історичних наук, члену-кореспонденту РАН, директору Інституту історії матеріальної культури РАН Євгенію Миколайовичу Носову.