Із зали засідань Президії НАН України (7 травня 2014 р.) (Вісник НАН України, 2014)
На черговому засіданні Президії НАН України заслухали такі питання:
• електрофізичні проблеми
створення сучасних кабелів
енергетичного призначення
(доповідач — член-кореспондент
НАН України А.А. Щерба);
• наукові повідомлення молодих
учених НАН України (доповідачі —
кандидат технічних наук
М.М. Саприкіна, кандидат
біологічних наук О.С. Олійник,
кандидат технічних наук
В.С. Грінченко);
• про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників
НАН України (доповідач —
член-кореспондент НАН України
В.Л. Богданов);
• кадрові та поточні питання.