Життя, присвячене порятунку сердець (до 80-річчя від дня народження академіка НАН України Г.В. Книшова) - Максименко, В.Б. (Вісник НАН України, 2014)
6 серпня 2014 р. виповнюється 80 років від дня народження видатного кардіохірурга, вченого зі світовим ім’ям, Героя України, директора ДУ «Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова НАМН
України», заслуженого діяча науки і техніки України, двічі лауреата Державної премії України, доктора медичних наук, професора, академіка НАН України та НАМН України Геннадія Васильовича Книшова.