Проблеми енергозбереження та енергоефективності діяльності електроенергетичних підприємств - Ажнакін, С.Г. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглянуті проблеми енергозбереження та енергоефективності діяльності електроенергетичних підприємств, що є актуальним завданням сьогодення, адже Україна знаходиться за межею неефективного використання енергетичних ресурсів за умов недостатності їх власного видобутку. In the article the problem of providing saving energy policy of manufactures is considered. The most possible ways of escalating of efficiency of the produced electric power to a power balance of the country are offered.