Виробництво біоетанолу як шлях до відродження спиртової та цукрової галузей - Антонюк, П.О.; Дейнеко, А.М. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглянуто можливості організації виробництва біоетанолу на спиртових і цукробурякових заводах шляхом використання існуючих потужностей, які не використовуються, та будівництва нових, що дає можливість задовольнити внутрішні потреби та поставки на експорт. The article reviews the possibility of production of bioethanol production on alcohol and sugar beet factories by using of existing capacities that are not used, and the construction of new, enabling to meet domestic demand and export.