Реновация территорий – особенности принятия инвестиционных решений - Балан, А.С.; Шерепера, И.А. (Економічні інновації, 2013)
У статті узагальнено приклади досвіду реновації в різних країнах і можливість його використання для України, в тому числі і для м. Одеси. Розглянуто особливості прийняття інвестиційних рішень і основні економічні результати таких проектів. Зроблено висновки про можливу вигоду для інвесторів при використанні різних концепцій реновації. The article summarizes examples of renovation experience in different countries and a possibility of its application for Ukraine, including a city of Odessa. Here also considered features of investment decisions and the main economic results of such projects. Here also made conclusions about the likely benefits for investors using different concepts of renovation.