Формування ринку земель в Україні на основі трансформації земельно-майнових відносин - Криницька, О.О. (Економічні інновації, 2013)
Розглядаються питання розвитку ринку земель в Україні на основі трансформації земельно-майнових відносин як складової соціально-економічного капіталу, що є домінуючим у формуванні багатства країни. The problems of land market in Ukraine based on the transformation of land property relations as a part of social and economic capital, which is dominant in forming the country's wealth are considered in this article.