До теорії еластичності товарних ринків у контексті їх зовнішнього регулювання - Лисюк, В.М. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглядається проблема оцінки стану товарного ринку з позиції його сприймання зовнішніх регулюючих впливів. Запропонований інструмент кількісної оцінки «регуляторної еластичності» товарного ринку дозволяє визначити управлінські рішення щодо: необхідності, доцільності, спроможності та результативності його регулювання. The paper addresses the problem of commodity markets estimation from the perspective of its perception of external regulatory influences. The proposed instrument of the quantitative evaluation of commodity market "regulatory flexibility" allows to define management decisions regarding need, feasibility, capacity and efficiency of of its regulation.