Крушельницька Л. Культура Ноа на землях України - Клосінська, Е.М. (Археологія, 2008)
Рецензія на: Л. Крушельницька. Культура Ноа на землях України Львів. — 2006. — 160 с., 56 рис., 19 фото, резюме німецькою мовою, бібліографія