Пам’яті Рашо Станева Рашева (Археологія, 2008)
28 лютого 2008 р. під час пожежі у потягу Софія—Кардам трагічно загинув видатний болгарський учений, професор, доктор історичних наук, директор Національного археологічного інституту та музею археології Болгарської академії наук Рашо Станев Рашев.