Пріоритети Національної стратегії теплозабезпечення населених пунктів України - Патон, Б.Є.; Долінський, А.А.; Геєць, В.М.; Кухар, В.П.; Басок, Б.І.; Базєєв, Є.Т.; Подолець, Р.З. (Вісник НАН України, 2014)
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 07.05.2008 № 465,
а також Постанови Президії НАН України від 16.02.2011 № 37 (п. 3) фахівці з різних галузей науки і промисловості нині розробляють проект основних положень Національної стратегії теплозабезпечення. У статті проаналізовано поточний стан розроблення цього важливого документа державного значення щодо теплозабезпечення населених пунктів України
та розглянуто одне з основних положень Національної стратегії — умовні
орієнтири, які у свою чергу визначають її основні завдання і шляхи їх вирішення. В соответствии с Постановлением КМ Украины от 07.05.2008 № 465, а также с постановлением Президиума НАН
Украины от 16.02.2011 № 37 (п. 3), специалистами разрабатываются проекты основных положений по созданию
такого документа государственного значения. В статье рассмотрено состояние разработки Национальной системы
теплообеспечения населенных пунктов Украины и одно из основных и необходимых положений стратегии — ее
целевые ориентиры, определяющие в свою очередь основные задачи и пути их решения. According to the Resolution of Cabinet of Ministers of Ukraine 07.05.2008, N 465 “On the Establishment of the Interagency
Working Group on National Strategy for Heating Supplies”, experts developed draft guidelines (principles) for
creating a document of national importance. Article represents the state of the development of the National Strategy for
Heating Supplies of Settlements of Ukraine and one of the basic and necessary provisions of this Strategy — its target
reference points, which in turn determine the main tasks and ways of their solution.