Хімія як мистецтво ускладнення матерії (до 75-річчя від дня народження іноземного члена НАН України Жан-Марі Лена) (Вісник НАН України, 2014)
30 вересня 2014 р. виповнюється 75 років від дня народження видатного
французького вченого, нобелівського лауреата з хімії 1987 року, іноземного
члена НАН України професора Жан-Марі Лена.