Підготовка до відзначення 150-річчя від дня народження Івана Франка (Вісник НАН України, 2003)
Президія НАН України заслухала і обговорила доповідь академіка НАН України М.Г.
Жулинського про участь гуманітарних установ НАН України у підготовці до відзначення
в 2006 р. 150-річчя від дня народження видатного українського письменника, вченого та
громадсько-політичного діяча І.Я. Франка.