Електрофізичні радіаційні технології (Вісник НАН України, 2003)
Президія НАН України на своєму засіданні розглянула питання «Про розвиток
електрофізичних радіаційних технологій». З доповіддю виступив директор Науково-технічного центру електрофізичної обробки (НТЦ ЕФО) НАН України доктор фізико-математичних наук В.Ф. Клепіков.