Завдання у галузі корозії та протикорозійного захисту (Вісник НАН України, 2003)
Президія НАН України заслухала доповідь заступника директора Фізико-механічного інституту ім. Г.В. Карпенка НАН України члена-кореспондента НАН України В.І. Похмурського «Стан і перспективи досліджень у галузі корозії та протикорозійного захисту металофонду України».