Імені видатного біохіміка : IV Парнасівська конференція (Вроцлав, Польща, 15-17 вересня 2002 р.) - Костерін, С. (Вісник НАН України, 2003)
15—17 вересня 2002 р. у Вроцлаві (Польща) на базі місцевого університету відбулася чергова IV Парнасівська конференція. Її проводили у рамках урочистих заходів, організованих з нагоди 300-річчя Вроцлавського університету. Всього у форумі взяли участь 110 науковців, з них 60 — з України. До складу української делегації, очолюваної академіком НАН України С. Комісаренком, входили біохіміки та молекулярні біологи з п'яти установ Національної академії наук (інститутів біохімії ім. О.В. Палладіна; молекулярної біології і генетики; мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного; експериментальної патології,онкології і радіобіології ім. Р.Є.Кавецького; біології клітини), а також учені, які працюють в установах Академії медичних наук (зокрема, в Інституті геронтології), навчальних закладах (Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, Львівському національному університеті імені Івана Франка, Львівському державному медичному університеті) тощо.