80-річчя академіка НАН України О. М. Лук'янової (Вісник НАН України, 2003)
13 січня виповнилося вісімдесят років видатній вітчизняній ученій-медику, лікарю-
педіатру, Заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державної премії СРСР,
двічі лауреату Державної премії в галузі науки і техніки України академіку НАН України
Олені Михайлівні Лук'яновій.