До 60-річчя Сергія Борисовича Охотнікова - Буйських, С.Б. (Археологія, 2008)
У 2008 р. виповнюється 60 років від дня народження відомого українського вченого, археолога-антикознавця, кандидата історичних наук, голови Одеського археологічного товариства, заступника директора Одеського археологічного музею (ОАМ) НАН України Сергія Борисовича Охотнікова.