Основні етапи розвитку орного хліборобства - Шрамко, Б.А. (Археологія, 2012)
Подано нарис виникнення та розвитку орних знарядь різних зразків. Подан краткий очерк возникновения и развития пахотных орудий. A brief outline about emergence and development of ploughing tools is presented.