Археологічні установи Української академії наук у перші роки її існування - Колеснікова, В.А. (Археологія, 2012)
Висвітлено становлення археологічних інституцій в Українській академії наук у 1918—1922 роках. Освещено становление археологических институтов в Украинской академии наук в 1918-1922 годах. It is described the formation of archaeological institutions in the Ukrainian Academy of Sciences in 1918-1922 years.