Світовий археозоологічний конгрес в Парижі: підсумки і перспективи археозоології в Україні - Рековець, Л.І.; Павліна, Е.С. (Археологія, 2012)
У серпні 2010 р. в Парижі в університеті П’єра i Mарії Кюрі відбулося досить поважне зібрання археозоологів світу. Основним організатором конгресу був Національний музей історії природи (Museum National d`Histoire Naturelle) в особах професорів Jean-Denis Vigne, Marylene PatouMathis, Cristine Lefevre, Stephane Pean.